Inconsistent syncing of playcounts and ratings [#16511]

Get answers about syncing the current release of MediaMonkey with iPods and other devices.

Moderator: Gurus

bdb484
Posts: 43
Joined: Wed Jul 10, 2013 12:31 pm

Re: Inconsistent syncing of playcounts and ratings [#16511]

Post by bdb484 » Wed Apr 15, 2020 6:42 pm

I was editing the tracks in MMW, and then the correct values popped up in MMW.

I was just viewing the tags and clicking on the arrow to look at the tags for the next track. And actually, I wasn't even editing; I don't think I had actually changed anything for any of them at that point. Each time I clicked to the next track, the one I had just been looking at would update in MMW.

I don't rememeber what the error was. As I recall, it didn't say what the error was; it just told me there was a problem and asked me to send a log, which I did.

I don't use the "My Computer" node or even have it active in my media tree. This happened while I was working in the Playlists node, which is where I spend 99 percent of my time.

Ludek
Posts: 3381
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am

Re: Inconsistent syncing of playcounts and ratings [#16511]

Post by Ludek » Thu Apr 16, 2020 4:42 am

Thanks, I see your two crash logs submitted yeaterday.
There was AV when pressing a key while you was in playlist "Best of 2019" and the "Show Art with Details view" -- though not sure why this happened.

Could you try to switch to "Show details" view and see whether all the tracks have the correct playcounts now?
Also, I would suggest you to update to the newest build 1905 -- that includes some additional fixes.

Post Reply