Syncing issues with iphone 10.2 and Mediamonkey 4.1.15.1818

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

MMMM
Posts: 35
Joined: Tue Jan 17, 2006 4:16 pm
Contact:

Syncing issues with iphone 10.2 and Mediamonkey 4.1.15.1818

Post by MMMM »

Aside from the slowness (pausing on certain songs) issue that's been happening, I has an issue where the sync stopped on a song for about an hour before I cancelled the sync. It was stuck on a track by the band .38 Special. I've had an issue like this several years ago and remembered the "period" causing a problem. Although the band did not have a period in the tag, (I had removed that when I had the problem originally), the album title did have a period. I removed the period and it now works.
Lowlander
Posts: 48159
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: Syncing issues with iphone 10.2 and Mediamonkey 4.1.15.1

Post by Lowlander »

Capture a debug log (step 4b) and attach it to a support ticker: http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... ?f=6&t=341
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
alt.rock

Re: Syncing issues with iphone 10.2 and Mediamonkey 4.1.15.1

Post by alt.rock »

This iPhone synch issue is back for me after what seems like a few years. I always download the latest build so using 1819 as of today, my manual iPhone sync stalls at around 58 songs until I give up and unplug the phone. I'm using the latest version of iOs.
Ludek
Posts: 3472
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am
Contact:

Re: Syncing issues with iphone 10.2 and Mediamonkey 4.1.15.1

Post by Ludek »

@MMMM: Replied via the eSupport ticket ( FHG-652-93864 )

@alt.rock:
Is this behaviour really new for 4.1.15 ?

Could you please download debug version from here:
http://www.mediamonkey.com/beta/MediaMo ... _Debug.exe

1) Run DbgView
2) Run MediaMonkey and sync
3) Save the log and attach

You can submit it via eSupport ticket like user MMMM
Ludek
Posts: 3472
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am
Contact:

Re: Syncing issues with iphone 10.2 and Mediamonkey 4.1.15.1

Post by Ludek »

FYI: We were able to figure this out and fix the issues with Mike (user MMMM at ticket FHG-652-93864 )

It was fixed as http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=13882 and will be included in the next build (4.1.15.1822)
Post Reply