just a win 7 question

Community forum for discussions completely unrelated to MediaMonkey.

Moderator: Gurus

rovingcowboy
Posts: 14162
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

just a win 7 question

Post by rovingcowboy » Sat Feb 07, 2015 8:11 pm

I know this is only a win 7 issue but I use it in this forum all the time and now I can't? so did any of you win 7 user's figure out how to make the drop down menu show up on the back and forward buttons in the ms ie program? this clicking on the back button 4 or 5 times to get back to the new post list is very tiresome. :(
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

kopo

Re: just a win 7 question

Post by kopo » Wed Feb 11, 2015 8:10 pm

If long press isn't working, look in View menu for Go to. Session history should be there (in IE 11).

rovingcowboy
Posts: 14162
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: just a win 7 question

Post by rovingcowboy » Thu Feb 12, 2015 12:46 am

kopo wrote:If long press isn't working, look in View menu for Go to. Session history should be there (in IE 11).
Oh okay thanks will look for it.

really didn't know about the long click and hold thing. I had seen the go to history but didn't think to just use it I was looking to add the menu button back on the bar. :-?

thanks 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

dtsig
Posts: 3194
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: just a win 7 question

Post by dtsig » Thu Feb 12, 2015 12:20 pm

Or use a real browser <G> like Firefox or Chrome
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

Monkey hi fi

Re: just a win 7 question

Post by Monkey hi fi » Thu Feb 12, 2015 6:09 pm

I happen to like ie. Just they keep changing things like this. I dont do much so this is okay.

Post Reply