MM3b3: minimize to tray?

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

Octopod
Posts: 463
Joined: Tue Jun 10, 2003 9:09 am

MM3b3: minimize to tray?

Post by Octopod » Sun Oct 14, 2007 4:02 am

Hi,

Not possible anymore to minimize MM to tray?
Octopod
Image

Michel37
Posts: 422
Joined: Thu Sep 20, 2007 11:15 pm
Location: Germany

Post by Michel37 » Sun Oct 14, 2007 4:21 am

Now it´s called "MicroMonkey". You find it in the options.

Octopod
Posts: 463
Joined: Tue Jun 10, 2003 9:09 am

Post by Octopod » Sun Oct 14, 2007 4:42 am

To me, microplayer & minize to tray are 2 different features... (eg. minize to tray is more discreet when at office... :wink: ) When i use MM to organize tracks, the microplayer use space on the taskbar while i don't use it...

Why not propose all options:
o minimize to taskbar
x minimize to tray
o minimize to miniplayer
o minimize to microplayer

Would be perfect i think.
Octopod
Image

Octopod
Posts: 463
Joined: Tue Jun 10, 2003 9:09 am

Post by Octopod » Sun Oct 14, 2007 11:47 am

Erratum: deactivating MM's toolbar from Windows leads to the same result (ie. minimized to tray 'as usual').
It's not very obvious nevertheless... :-?
Octopod
Image

julzcompufreek
Posts: 440
Joined: Mon Jul 05, 2004 5:46 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Post by julzcompufreek » Mon Oct 15, 2007 3:26 am

Ah, thankyou, I was wondering about this feature as well, just as well I didn't post about it. I really like his feature (the tray, not the microplayer) it is very handly and discreet

thanks
Julian aka julzcompufreek
"Dancing is a contact sport; football is a Hitting sport." - Vince Lombardi
Visit My Blog - http://kompufreak.wordpress.com

Post Reply