Page 1 of 1

"Canvas does not allow drawing"

Posted: Sun Sep 23, 2007 1:24 pm
by lobengular
I have seen this several times and always have to close and restart and even then it still appears. I have read about it but no feasible solution is given. Any help?

Posted: Sun Sep 23, 2007 1:40 pm
by Morten
This should be fixed in Beta 3. Let us know if not.

Posted: Sun Sep 23, 2007 4:13 pm
by lobengular
I am currently using MM3 beta 174 and it is showing me this. Do you mean it should have already been solved?

Posted: Sun Sep 23, 2007 4:21 pm
by Guest
Beta3 is still being worked on, but I would guess that it will be out soon

Posted: Sun Sep 23, 2007 5:11 pm
by Morten
Beta 3 will be out soon (I have it because I need to test my skin in it), verify it then.

Sorry for any unclarities.

Posted: Mon Sep 24, 2007 6:28 am
by julzcompufreek
Ooh, that error message takes me back,

back to my old MediaMonkey 2.2 days with Windows 98 :D

Posted: Mon Sep 24, 2007 7:25 am
by lobengular
But I am using Win XP and the newest version of MM3 beta 2 174.
I also get that when it comes to updating my library where .mpc data are found.

Posted: Mon Sep 24, 2007 8:40 am
by Morten
lobengular wrote:But I am using Win XP and the newest version of MM3 beta 2 174.
I also get that when it comes to updating my library where .mpc data are found.
Once again; this should be fixed in the upcoming Beta 3.