Error when launching [#13830]

Help improve MediaMonkey 5 by testing the latest pre-release builds, and reporting bugs and feature requests.

Moderator: Gurus

Dan33185
Posts: 225
Joined: Sun Nov 08, 2009 4:36 pm

Error when launching [#13830]

Post by Dan33185 »

I'm getting the following error after installing MM5 and launching from installer:

Image

I hit "ok", then about 20-30 seconds later I get the following message:

Image

I hit ok, and as of right now (about 2-3 minutes after that), nothing has happened yet. MM is showing up in task manager, but the program hasn't opened or anything, it's just hovering around the same memory usage and appears to be stalled basically.

Image
dtsig
Posts: 3374
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Error when launching

Post by dtsig »

I haven't had that happen but try closing out through taskmgr then try starting again
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
Dan33185
Posts: 225
Joined: Sun Nov 08, 2009 4:36 pm

Re: Error when launching

Post by Dan33185 »

dtsig wrote:I haven't had that happen but try closing out through taskmgr then try starting again
It just goes through the same cycle unfortunately.
MMFrLife
Posts: 2774
Joined: Fri Oct 26, 2012 9:04 pm

Re: Error when launching

Post by MMFrLife »

I didn't encounter that one either. A possible memory leak, though.
Do you have much else running. Try closing down as many other processes as possible and reinstall.
MM user since 2003 (lifetime since 2012) "Trying to imagine life without music gives me a headache"
track properties; dir/fn mask configurations; check out ZvezdanD's scripts
MMW 4.1.18.1842b; fav scripts > RegExp Find & Replace 5.1.0; Magic Nodes 5.1.0; Advanced Duplicate Find & Fix 3.8.2;
Backup 6.0; Clear Now Playing Button 1.2
...always back it up, especially before doing anything major!!!
Win. explorer alt. for power users [free]; great file/folder renamer [used by nasa]
PetrCBR
Posts: 1716
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:31 pm
Location: Czech
Contact:

Re: Error when launching

Post by PetrCBR »

I've reproduced on clean Windows 7 ... thanks.

EDIT: Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 is required.

https://www.microsoft.com/en-gb/downloa ... x?id=40784
Dan33185
Posts: 225
Joined: Sun Nov 08, 2009 4:36 pm

Re: Error when launching

Post by Dan33185 »

PetrCBR wrote:I've reproduced on clean Windows 7 ... thanks.

EDIT: Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 is required.

https://www.microsoft.com/en-gb/downloa ... x?id=40784
Installing that doesn't help either unfortunately.
PetrCBR
Posts: 1716
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:31 pm
Location: Czech
Contact:

Re: Error when launching

Post by PetrCBR »

We've found the problem ... will be fixed in next build.
Peke
Posts: 13972
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Error when launching [#13830]

Post by Peke »

:( 217 usually means System conflicts, we will try to locate all problematic parts for next version. We will see then.
Best regards,
Peke
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
Dan33185
Posts: 225
Joined: Sun Nov 08, 2009 4:36 pm

Re: Error when launching [#13830]

Post by Dan33185 »

Awesome, will keep an eye out for that at some point then.
Dan33185
Posts: 225
Joined: Sun Nov 08, 2009 4:36 pm

Re: Error when launching [#13830]

Post by Dan33185 »

loads just fine with the newest alpha
Post Reply