Android N and WiFi Sync [#13303]

Get answers about the current release of MediaMonkey for Android

Moderator: Gurus

shayneb
Posts: 12
Joined: Tue Aug 09, 2016 8:33 pm

Android N and WiFi Sync [#13303]

Post by shayneb » Wed Aug 24, 2016 7:34 am

Has anyone gotten WiFi syncing to work on the "final" release of Android N? USB syncing works fine for me, but WiFi won't find any MMW server.

eraser851

Re: Android N and WiFi Sync

Post by eraser851 » Sun Aug 28, 2016 11:20 am

I'm having this problem as well. But on top of that, synchronizing doesn't work at all. Just updated to Android 7 on a Nexus6p.
MMW will say Preparing List of Files, and then it freezes on its first transfer.

Kilgore Trout
Posts: 3
Joined: Wed Oct 29, 2008 1:09 pm

Re: Android N and WiFi Sync

Post by Kilgore Trout » Sun Aug 28, 2016 10:32 pm

I'm having the same issue, after updating to N my WiFi syncing no longer works.

Lowlander
Posts: 47573
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Android N and WiFi Sync

Post by Lowlander » Mon Aug 29, 2016 1:04 pm

Did you update to the latest betas of both MMA (subscribe to beta program) and MMW (from Beta forum)?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Peke
Posts: 13301
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Android N and WiFi Sync

Post by Peke » Mon Aug 29, 2016 4:43 pm

There is known issue that windows firewall blocks MMA accessing MMW server even MMW correctly added exceptions

Do any UPNP apps on Android see MMW DLNA server?
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

Kilgore Trout
Posts: 3
Joined: Wed Oct 29, 2008 1:09 pm

Re: Android N and WiFi Sync

Post by Kilgore Trout » Wed Aug 31, 2016 7:44 pm

Lowlander wrote:Did you update to the latest betas of both MMA (subscribe to beta program) and MMW (from Beta forum)?
Just signed up for the android beta and got the latest build - can confirm that it resolves the WiFi syncing issue. There's also a thread about this issue in the beta forum. Thanks!

Post Reply