[SOLVED] MM in Motorola Android to Cambridge Audio DAC using bluetooth?

Get answers about the current release of MediaMonkey for Android

Moderator: Gurus

Wrocker-Bill
Posts: 6
Joined: Tue Jun 08, 2021 3:23 am

[SOLVED] MM in Motorola Android to Cambridge Audio DAC using bluetooth?

Post by Wrocker-Bill »

I have MM on my Motorola Android, and I have a Cambridge Audio DAC. I switch the DAC to bluetooth; I switch on bluetooth on my phone - should my music play through the hi-fi that the DAC is attached to? I am a tech numbskull, so this may be baby stuff but all help gratefully received . . .
Lowlander
Posts: 50231
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: MM in Motorola Android to Cambridge Audio DAC using bluetooth?

Post by Lowlander »

Is your phone connected to the DAC via Bluetooth?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
Wrocker-Bill
Posts: 6
Joined: Tue Jun 08, 2021 3:23 am

Re: MM in Motorola Android to Cambridge Audio DAC using bluetooth?

Post by Wrocker-Bill »

Well, that's the bit I can't seem to get working, as no music comes out, so I am presuming I have not made the bluetooth connection?
Lowlander
Posts: 50231
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: MM in Motorola Android to Cambridge Audio DAC using bluetooth?

Post by Lowlander »

This is something you have to check with your phone. Make sure in Bluetooth that it's connected to the DAC.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
Wrocker-Bill
Posts: 6
Joined: Tue Jun 08, 2021 3:23 am

Re: MM in Motorola Android to Cambridge Audio DAC using bluetooth?

Post by Wrocker-Bill »

Well - it's sparked into life! Problem solved.
Post Reply