Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing' [#10933]

Report bugs & feature requests for MediaMonkey for Android and learn about the newest beta build.

Moderator: Gurus

dtsig
Posts: 3197
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing' [#10933]

Post by dtsig » Wed May 29, 2013 8:26 pm

Start MMA - in mode with all options
Press Artist
Select Artist (30 Seconds to Mars)
Select Album (A Beautiful Life - 1 of 2)
Press play
MMA starts playing and a message pops up saying Logs have been loaded
Am at Album Track Listing.
Press Pause and get message "Unfortunately MM has stopped play" ... though of course it hasn't

I "Restart" my phone
Start MMA - in mode with all options
Press Artist
Select an artist (Abacus)
Select album (Everything You Need is Midway)
Tap first song
MMA goes to the "Now Playing" Album cover view
MMA message "Logs have been uploaded"
MMA message "Unfortunately MM ...

Edited: I uninstalled MMA and re-installed. The same thing happens. MMA is now totally unusable
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

dtsig
Posts: 3197
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing'

Post by dtsig » Thu May 30, 2013 9:54 am

Am I really the only one seeing this?
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

screwloose
Posts: 9
Joined: Fri Feb 08, 2008 10:15 am

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing'

Post by screwloose » Thu May 30, 2013 10:19 am

As of 134 I immediately get "Unfortunately MediaMonkey has stopped." upon launching the app. The interface doesn't even load. 133 was working fine before the update. Rebooting the phone does not help.

screwloose
Posts: 9
Joined: Fri Feb 08, 2008 10:15 am

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing'

Post by screwloose » Thu May 30, 2013 10:34 am

After deleteing the MediaMonkey directory on my SD card I was able to load the interface but as soon as I played a track I got "Unfortunately, MediaMonkey has stopped." again.

bettertthan74
Posts: 53
Joined: Sun Sep 16, 2012 2:59 pm

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing'

Post by bettertthan74 » Thu May 30, 2013 10:41 am

I am seeing something similiar. I load MMA, click a song and when my screen goes to sleep MMA reports a crash, It will usually complete playing the current song. I've disabled to the lockscreen player but this doesn't have an effect. I see its sending logs often too, but I can't always tell why.

I reinstalled 133 and I'm back to being able to play music.


AT&T S4 4.2.2

dtsig
Posts: 3197
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing'

Post by dtsig » Thu May 30, 2013 11:00 am

Yeah .. i have to go back to 133 .. Surprised mods/devs haven't said anything. This is a BIG problem if it can't even play. First really bad beta I have had.
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

BigInJapan
Posts: 192
Joined: Mon Jan 02, 2012 10:42 pm

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing'

Post by BigInJapan » Thu May 30, 2013 11:46 am

Pretty similar results on my Android 2.3 device. From the Playlist browser, I can get one track to play at a time.

Open Playlist browser
Select a playlist
Tap a track (this should start playback of that track and add everything below it to Now Playing)
That track starts playing, but the 'debug logs have been sent' notification pops up.
If I try to open the Now Playing list, playback stops and MMA crashes
If I let the track finish, MMA crashes at the end of that playback.
Remember when Last.fm had those cool imagegen charts for use in signatures?

dtsig
Posts: 3197
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing'

Post by dtsig » Thu May 30, 2013 12:47 pm

Yep very similar ... and it turns out that pausing isn't even required any more .. just play .. POW!
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

Lowlander
Posts: 47066
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing'

Post by Lowlander » Thu May 30, 2013 2:15 pm

Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Lowlander
Posts: 47066
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing' [#10933]

Post by Lowlander » Thu May 30, 2013 2:25 pm

I seem to only see this when using Play Shuffle, not when using select all and Play is that the case for everybody else as well?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Jonny2284
Posts: 18
Joined: Tue Jul 03, 2007 2:27 pm

0134 Crashes 4 seconds into any track

Post by Jonny2284 » Thu May 30, 2013 2:35 pm

Had the above problem constantly since MMA updated earlier today, regardless of which track I choose the display freezes 4 seconds into the track, yet the audio continues until I click the "Media Monkey has stopped working" button.

The Phone is a Galaxy S4 running Android 4.2.2

It's triggered several logs over the course of the day as I've tried it a few times.

Should be 2 or 3 from approximately 14:00 GMT
One from approximately 20:25 GMt
One more from 20:31 GMT

(Edit) Should add this happens regardless how I get the track to play, same result regardless of choosing from Artist, Album, Composer, track or just using a playlist.

Hope this is something that can be solved quickly as I'd like to get back to using MMA rather than the stock Samsung player.
Last edited by Lowlander on Thu May 30, 2013 2:41 pm, edited 1 time in total.
Reason: Merged with existing post

rusty
Posts: 7282
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing' [#10933]

Post by rusty » Thu May 30, 2013 2:54 pm

Sorry about this one. It's related to the 'fix' to a regression in 133 that caused settings to be lost. We'll post a new build shortly.

-Rusty

gkelson12

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing' [#10933]

Post by gkelson12 » Thu May 30, 2013 2:56 pm

Mine also stops working when I use Play Shuffle. All these crashes... not cool.

dtsig
Posts: 3197
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing' [#10933]

Post by dtsig » Thu May 30, 2013 3:25 pm

Thanks Rusty. By the way I am finding that on my 'new' install,I to to options and select folder on external to use .. it spins and finds them. But next time i start MMA it doesn't remember. Sounds like what you mentioned with not saving ..

Thanks again
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

Lowlander
Posts: 47066
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Bug: MMA 134 - Errors out after 'pausing' [#10933]

Post by Lowlander » Thu May 30, 2013 3:27 pm

dtsig wrote:But next time i start MMA it doesn't remember.
http://www.ventismedia.com/mantis/view. ... 920#c36235
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply