request for a skip-without-crossfade button

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

rovingcowboy
Posts: 14163
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: request for a skip-without-crossfade button

Post by rovingcowboy »

thats right beemer but the post you answered is 3 years old and for mm 2.5.5
but now you got it in the thread so others that find it in the search will know.
thanks for updating the thread. 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy A51 5G Android ) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
benimble047

Re: request for a skip-without-crossfade button

Post by benimble047 »

hey all!! ok, ok... i've got a similar problem. i know how to turn crossfade off and on. but i really don't feel like using SQRsoft's crossfading plug-in. is there a way to add a button the the standard menu for those using MM's direct sound output device?

i presume it would be the same code but to replace "SDB." with something else. Am I correct?

Thanks
oddBeat
Posts: 26
Joined: Wed Apr 07, 2010 9:20 pm
Location: Slovenia

Re: request for a skip-without-crossfade button

Post by oddBeat »

I guess this script is not working on Windows XP SP3, MM 4.0.5, or Im doing something wrong.

I got an error:
  • Error happened during script initialization:
    A script engine for the specified language can not be created
Any clue?


Thnx,
Roger
rovingcowboy
Posts: 14163
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: request for a skip-without-crossfade button

Post by rovingcowboy »

4.0.5 is just new so might be a new bug. hang on they should fix it 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy A51 5G Android ) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
Post Reply