Loading Problem

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

tlswms
Posts: 23
Joined: Sun Jan 27, 2008 9:07 am
Contact:

Loading Problem

Post by tlswms »

The software isn't opening properly - the flash screen comes on and an icon appears in the bar at teh bottom of the screen -- but, when I pass the cursor over the icon it disappears...I uninstalled it and reinstalled it and have the same problem -- ideas?
Lowlander
Posts: 48158
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: Loading Problem

Post by Lowlander »

Have you tried reinstalling QuickTime or rename d_iphone.dll: http://www.mediamonkey.com/support/inde ... ticleid=33
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
tlswms
Posts: 23
Joined: Sun Jan 27, 2008 9:07 am
Contact:

Re: Loading Problem

Post by tlswms »

lowlander - you're awesome -- uninstalling QUicktime fixed it - thx!
tlswms
Posts: 23
Joined: Sun Jan 27, 2008 9:07 am
Contact:

Re: Loading Problem

Post by tlswms »

solution of getting rid of Quicktime worked for 2 days -- then I did the changing the name of the file and that worked for 2 days....now I have the same problem...any more ideas?
Lowlander
Posts: 48158
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: Loading Problem

Post by Lowlander »

That is very weird. Note that reinstalling or upgrading requires to rename d_iphone.dll again.

You may want to send a debug log (step 4b) to support: http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=69
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
tlswms
Posts: 23
Joined: Sun Jan 27, 2008 9:07 am
Contact:

Re: Loading Problem

Post by tlswms »

I'm not having any luck with customer support - they don't answer my emails -- I can't get it to load any longer -- have started using itunes instead - and none of my playsists work...bought a lifetime license because I really like media monkey -- now I feel like a sucker.
Lowlander
Posts: 48158
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: Loading Problem

Post by Lowlander »

Make sure you login to eSupport to see if any replies have been send to you. Also did you send in the requested debug log to eSupport?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
Post Reply