Mediamonkey Audio Library stopped to work

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

Raffhell
Posts: 37
Joined: Sat Dec 19, 2009 4:04 pm
Location: Italy

Mediamonkey Audio Library stopped to work

Post by Raffhell »

I've uninstalled some unwanted application from the pc (mainly apple ones) and now, when I try to load mediamonkey i've a message "Mediamonkey Audio library stopped to work" (error of windows) and a error message of address violation in module "iphone.dll" and something else about "quicktime". These program are truly necessary for MM ?? I didn't use them before. Now I've uninstalled them and MM stopped to work... :(
How can I resolve? I should reinstall all of them or there's another manner?
Skin: MetroM(MM4) | BlackMonkey(MM5)
Plugins: Minilyrics(MM4) | Stock(MM5)
"There's nothing better than a singin' monkey!"
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Mediamonkey Audio Library stopped to work

Post by nohitter151 »

You can delete the file d_iPhone.dll from the MediaMonkey\Plugins\ folder or reinstall Quicktime.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
Raffhell
Posts: 37
Joined: Sat Dec 19, 2009 4:04 pm
Location: Italy

Re: Mediamonkey Audio Library stopped to work

Post by Raffhell »

nohitter151 wrote:You can delete the file d_iPhone.dll from the MediaMonkey\Plugins\ folder or reinstall Quicktime.
Yes, it works again ^__^
Skin: MetroM(MM4) | BlackMonkey(MM5)
Plugins: Minilyrics(MM4) | Stock(MM5)
"There's nothing better than a singin' monkey!"
Post Reply