Search found 4 matches

by noleks
Tue Apr 16, 2019 10:38 am
Forum: Beta Testing, Bugs & Feature requests (mma)
Topic: >500 in Android Auto [#15137]
Replies: 23
Views: 15749

Re: >500 in Android Auto [#15137]

Three days ago I compared my Ford Sync 3's behavior with that of Chrysler's Uconnect, and they behave exactly the same with MMA ie they both either show a blank screen when a track should be shown or the message "Getting your selection..." is showing. So yes I think there is something going on with ...
by noleks
Mon Jan 09, 2012 11:33 am
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Proxy Issue with Latest MM
Replies: 2
Views: 1124

Re: Proxy Issue with Latest MM

Hi:
It looks to me that the autoconfig URL cannot be made to work, now.
In the Firefox browser, for example, it looks like this:

Automatic proxy configuration URL:
http://proxy.mydomain.com/global.pac
by noleks
Wed Dec 28, 2011 6:29 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Proxy Issue with Latest MM
Replies: 2
Views: 1124

Proxy Issue with Latest MM

Hi: I just updated to MM 4.0.1.1461 and I see a new issue on my Sony NWZ-S545. This was not an issue in version 2, that I know of: I get a Socket Error #10060 now when I try to update my podcast. If I go outside our firewall, the podcast comes in fine. All browsers operate normally. Seems like a pro...
by noleks
Wed Dec 28, 2011 6:26 pm
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Duplicate Files on Walkman- Recopy Every Sync!
Replies: 1
Views: 453

Duplicate Files on Walkman- Recopy Every Sync!

Hi: I just updated to MM 4.0.1.1461 and I see a new issue on my Sony NWZ-S545. This was not an issue in version 2, that I know of: It seems like files are being duplicated during playlist copy, and need to be deleted every time I sync. So I get a bunch of deletes like: \MUSIC\Artist\Title_1.mp3 \MUS...