Search found 34 matches

by NocturnalOne
Wed Apr 25, 2012 8:41 am
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Nokia 5800 doesn't sync playlists anymore
Replies: 1
Views: 590

Re: Nokia 5800 doesn't sync playlists anymore

Well it's not resolved (I am not sure it ever will be) so I wrote a python script to fix the m3u files MM creates. The 5800 is very picky apparently and expects a full path including the drive letter E: for all playlist entries. "Unpleasant" is a polite way to put it. I really have no idea how this ...
by NocturnalOne
Tue Apr 24, 2012 7:57 pm
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Nokia 5800 doesn't sync playlists anymore
Replies: 1
Views: 590

Nokia 5800 doesn't sync playlists anymore

Hi, Before upgrading to MM 4.03 I used the beta to sync music to my Nokia 5800. This worked pretty well. The other day I installed 4.03 and sync'd before going on a trip. All my playlists were still there but none had any content. They'd say things like '10 songs but 0 duration' and when attempting ...
by NocturnalOne
Thu Apr 12, 2012 8:18 am
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Auto Sync says 'not enough space'
Replies: 3
Views: 902

Re: Auto Sync says 'not enough space'

Hi,

thanks for your reply. I had previously sync'd with the 4.0 beta. I'll keep an eye on it for the next time I sync.
by NocturnalOne
Wed Apr 11, 2012 7:18 pm
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Auto Sync says 'not enough space'
Replies: 3
Views: 902

Re: Auto Sync says 'not enough space'

Oh, I ran the wmlog tool which ran for quite a while but did not save a log file in c:
by NocturnalOne
Wed Apr 11, 2012 7:17 pm
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Auto Sync says 'not enough space'
Replies: 3
Views: 902

Auto Sync says 'not enough space'

Hi, I've been synchronizing my Nokia 5800 with MM for over a year now. It had been a while so I wanted to sync again just now before going on a trip. When first connected it says there is about 1.5GB available and I select auto-sync. I expect minimal interactions with the device as I haven't updated...
by NocturnalOne
Mon Feb 21, 2011 8:18 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: MM4 does not sync with Nokia 5800
Replies: 4
Views: 734

Re: MM4 does not sync with Nokia 5800

Yes, this works now, thanks.
by NocturnalOne
Fri Jan 14, 2011 10:09 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: MM4 does not sync with Nokia 5800
Replies: 4
Views: 734

Re: MM4 does not sync with Nokia 5800

Thanks, will do that.
by NocturnalOne
Fri Jan 14, 2011 9:49 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: MM4 does not sync with Nokia 5800
Replies: 4
Views: 734

MM4 does not sync with Nokia 5800

Hi, I used MM3 in the past to sync my Nokia 5800. This worked fine. Now with MM4 it never seems to get beyond 'preparing list of tracks'. At one point I got lots of error dialogs saying that files could not be found and would not be moved. Had to kill MM to get out of that or I'd be clicking 'ok' fo...
by NocturnalOne
Sun Jan 09, 2011 9:16 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Playback stutters under load [#7146]
Replies: 13
Views: 4012

Re: Playback stutters under load

I was using the WASAPI output plugin which is the default. I increased the buffer size to 2000ms and that seems to have resolved the issue. Many thanks for the help!
by NocturnalOne
Sun Jan 09, 2011 8:52 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Playback stutters under load [#7146]
Replies: 13
Views: 4012

Re: Playback stutters under load

Alright, sorry for jumping. You are right that users often post their own solutions. I only just started using W7 so I'm still learning the differences between it and Vista. I changed the priority of the MM4 process to 'highest' but that didn't help. I will explore this more. I've also alerted the d...
by NocturnalOne
Sun Jan 09, 2011 7:03 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Playback stutters under load [#7146]
Replies: 13
Views: 4012

Re: Playback stutters under load

Don't say I answered my own issue please. That's nonsense and insulting. As I said, MM3 and Media Center work properly out of the box. MM4 does not. It should work properly. The developers may want to take note and see if there is a regression that causes this or if perhaps the debug version is to b...
by NocturnalOne
Sun Jan 09, 2011 6:08 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Playback stutters under load [#7146]
Replies: 13
Views: 4012

Re: Playback stutters under load

No I did not. I would expect the default install to work properly. I did not tweak things under my previous install either. What tweaks do you suggest I try?
by NocturnalOne
Sun Jan 09, 2011 5:55 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Playback stutters under load [#7146]
Replies: 13
Views: 4012

Playback stutters under load [#7146]

Hi, I have the latest MM4 beta installed on my Win7 64 machine with an i7-920, SSD main drive and 12GB memory. It's no slouch. I'm playing music from my Acer Windows Home Server connected with Gb ethernet on the same switch. Playback generally works fine but when I run certain compute intensive task...
by NocturnalOne
Tue Jan 04, 2011 11:14 am
Forum: Need Help with Addons?
Topic: VB.NET code to update song paths and media
Replies: 0
Views: 1226

VB.NET code to update song paths and media

Hi, as reported elsewhere I could not get the MM4 Locate/Moved feature to work properly. It matched some songs but not all after getting a new NAS box. This broke my playlists, not good. MM support initially helped but then fell silent. I ended up writing a VB.NET program to update the paths. Really...