Search found 18 matches

by peterH
Sat Jun 30, 2012 4:30 am
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 4.0.5 Bug: Persistent random crashes
Replies: 13
Views: 2726

Re: 4.0.5 Bug: Persistent random crashes

nohitter151 wrote:
nanite2000 wrote:It happened again.

Has this been registered as a bug? Or do you need more information?

Thanks.
Please use the current version 4.0.5 and see if the problem continues.
This is happening in v4.0.5. (I did include the version number in the title of the post) :)
by peterH
Fri Jun 22, 2012 9:34 pm
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 4.0.5 Bug: Persistent random crashes
Replies: 13
Views: 2726

Re: 4.0.5 Bug: Persistent random crashes

Another MM hang just now, when manually changing song: Description: A problem caused this program to stop interacting with Windows. Problem signature: Problem Event Name: AppHangB1 Application Name: MediaMonkey.exe Application Version: 4.0.5.1496 Application Timestamp: 4fce42c3 Hang Signature: 882d ...
by peterH
Fri Jun 22, 2012 2:42 am
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 4.0.5 Bug: Persistent random crashes
Replies: 13
Views: 2726

Re: 4.0.5 Bug: Persistent random crashes

FYI: Here's another person who had a similar "Access violation at address 708B1EAF in module 'in_mfaudio.dll'" problem:
http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =1&t=64135
by peterH
Fri Jun 22, 2012 2:37 am
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 4.0.5 Bug: Persistent random crashes
Replies: 13
Views: 2726

Re: 4.0.5 Bug: Persistent random crashes

Just had another MM crash (Windows stays up and responsive). This time, the MM Report Error dialog came up. Unfortunately, I clicked on "Tell me more about this problem" link. This brings up the error info, but when I clicked [OK] on that dialog after viewing the info, the original Error dialog also...
by peterH
Fri Jun 22, 2012 12:26 am
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 4.0.5 Bug: Persistent random crashes
Replies: 13
Views: 2726

4.0.5 Bug: Persistent random crashes

System: Intel E8500, 6GB Ram, AMD HD5450 video, Win7 x64 SP1 + MM 4.0.5.1496 + Quicktime Alternative 1.81 (I was prompted to install QT by MM4 when it came across a file it couldn't play) Ever since I installed MM4 on my new Win7 x64 box, I've been getting MM randomly closing every couple of hours w...
by peterH
Wed Oct 26, 2011 5:32 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 4.0.0.1448 : Fails to start after installation
Replies: 7
Views: 1878

Re: 4.0.0.1448 : Fails to start after installation

Don't know if this makes a difference, but the previous working version that was installed was installed as "Non-skinned", whereas the new non-working version was installed as "Overwrite windows theme (skinned)".
by peterH
Wed Oct 26, 2011 5:29 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 4.0.0.1448 : Fails to start after installation
Replies: 7
Views: 1878

Re: 4.0.0.1448 : Fails to start after installation

I've downloaded and installed the latest 1449_debug version. Same thing happens.

I've opened a ticket (id= 13418), and uploaded the .elf file there.
by peterH
Tue Oct 25, 2011 7:12 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 4.0.0.1448 : Fails to start after installation
Replies: 7
Views: 1878

Re: 4.0.0.1448 : Fails to start after installation

Hi NoHitter, I'm on XP, and there is no indication in the post you pointed me to, as to where MediaMonkey.elf is located (only portable and Win7 locations are listed) . I've search a number of places and can't find it. Where is it supposed to be? I don't specifically have the _debug version. Do I ne...
by peterH
Tue Oct 25, 2011 6:58 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 4.0.0.1448 : Fails to start after installation
Replies: 7
Views: 1878

4.0.0.1448 : Fails to start after installation

I've just installed 4.0.0.1448.exe over the top of an existing and working 4.0.0.1439. Now, when starting MM4, the splash screen comes up for a few seconds, the icon appears in the sytem tray, and then the computer plays the "bump"(something failed) sound, and the startup of MM4 quits, before anythi...
by peterH
Sun Oct 24, 2010 9:48 pm
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Backup Playlists 2.2 - Updated 18/10/10
Replies: 86
Views: 62753

Re: Backup Playlists 2.2 - Updated 18/10/10

I'm trying to install this into MM3 v3.2.2.1300 but I'm getting a "Product Installation Error". Any ideas?

Also tried the older v2.1 and got the same thing.

Thanks . :)
by peterH
Wed Oct 13, 2010 2:49 pm
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: Bug: Access violation when updating Properties
Replies: 1
Views: 398

Bug: Access violation when updating Properties

To reproduce: 1) Start playing a song 2) Open View > Properties 3) Switch to a browser window, look up the lyrics, and copy the text of the lyrics. 4) Switch back to MM, and navigate to the Lyrics tab. Paste the text into it. Do NOT click the [ Update ] button. 5) Leaving the Properties window open,...
by peterH
Sun Sep 05, 2010 12:27 am
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: Crash in 3.2.2.1300
Replies: 1
Views: 446

Crash in 3.2.2.1300

Media server was just playing songs, when it crashed with this error:

Access violation at address 0089DC62 in module "MediaMonkey.exe". Read of address B768A954.

It was playing "Good Luck" by Sondre Lerche. MP3 format.

Machine: AMD 4600+, 4GB RAM, WinXPsp3
by peterH
Wed Oct 15, 2008 9:49 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: static sound on mm 3.0.3
Replies: 2
Views: 1079

Re: static sound on mm 3.0.3

This may not be precisely relevant to your issue, but thought I'd post it anyway... I was plagued with a similar "static" noise - I'd also describe it as "high pitched whining". Basically, it sounded as if the sounds of the internal workings of the machine had leaked into the sound lines. I tried di...
by peterH
Wed Oct 15, 2008 9:35 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 3.0.3.1183 Bug: Duplicate song created in DB
Replies: 0
Views: 496

3.0.3.1183 Bug: Duplicate song created in DB

Steps to reproduce: 1) I selected, say, 30 tracks and did an auto-organise (ctrl-R). 2) After clicking OK, the Path field of the tracks could be seen changing one at a time, around 1 per second. Not sure why it was going so slowly, but I have been having some temporary lock-ups with one of my drives...
by peterH
Mon Oct 13, 2008 9:48 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: AAC plugin doesn't play my AAC files
Replies: 12
Views: 2597

Re: AAC plugin doesn't play my AAC files

Yes, I think it was AAC+. Is that not supported?