hotkey for scripts doesn't work globally

To get bugs in the current release fixed, please report them here.

Moderator: Gurus

Fram
Posts: 44
Joined: Mon Aug 01, 2016 6:37 am

hotkey for scripts doesn't work globally

Post by Fram » Thu Aug 09, 2018 10:47 am

Hi guys!

Tried to assign a hotkey for a script ("delete now playing song permanently") and it won't work globally (the key was "ALT + G")
Also tried to assign "CTRL + Del" and it won't work at all (neither inside mm4).

I've tried with a NON-script and it also don't work. Exactly with: "Window: Switch to Miniplayer / Maximize" . it works to switch to miniplayer but after that it won't work to Maximize even if i enable "Globally" or not.

All of this happen before the recent upgrade.
Thanks!

Peke
Posts: 11342
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: hotkey for scripts doesn't work globally

Post by Peke » Thu Aug 16, 2018 5:20 pm

Hi,
Just Tried it with CRTL+SHIFT+W and it worked, CTRL+Del can be assigned/handled system level and in some cases MMW can't react as it is flagged as Handled at time MMW receive the shortcut especially if MMW is not focused window.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add Images to forum

Fram
Posts: 44
Joined: Mon Aug 01, 2016 6:37 am

Re: hotkey for scripts doesn't work globally

Post by Fram » Fri Aug 17, 2018 2:51 am

Don't know what happen but today when i tested it worked :))
I'm curios about one more thing. i can download from somewhere the previous version of MM4 ?

Lowlander
Posts: 44974
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: hotkey for scripts doesn't work globally

Post by Lowlander » Fri Aug 17, 2018 1:27 pm

Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Fram
Posts: 44
Joined: Mon Aug 01, 2016 6:37 am

Re: hotkey for scripts doesn't work globally

Post by Fram » Thu Aug 23, 2018 1:46 pm

i navigated to "MediaMonkey for Windows 4.1.16.1836" and after accessing "http://www.mediamonkey.com/sw/MediaMonk ... 6.1836.exe" this messaged appeared: "The requested URL /sw/MediaMonkey_4.1.16.1836.exe was not found on this server." :(

Lowlander
Posts: 44974
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: hotkey for scripts doesn't work globally

Post by Lowlander » Thu Aug 23, 2018 1:59 pm

I've passed it on, that download links are failing.

It is working from this external source: https://filehippo.com/download_mediamonkey/history/
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply