Floating point division by zero [FIXED]

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

CaptainRoo
Posts: 11
Joined: Wed Sep 12, 2007 5:38 pm
Location: NY, USA - BP, HUN

Floating point division by zero [FIXED]

Post by CaptainRoo » Thu Nov 08, 2007 2:09 pm

First off, I am very happy to work with the beta version, since it has everything I need to have in a program like this one. Podcasting - yeah! Device synching (Creative Zen Nano Plus) is awesome - flexible and works like a charm. I am glad I purchased the lifetime license. :P

Environment:
Windows 2000 SP5; MM 3.0.0.1098

I did send the error report in the proper way, but I also wanted to voice this problem here as this is a high priority issue (at least in my case) because it happens so often. :o
One good thing about it though, is that it does not bring the program to a crash.
It happens every time I click on a node that for some reason does not have any files.

Please let me know if you need any more info.

Thank you,
HTH,

Gábor

CaptainRoo
Posts: 11
Joined: Wed Sep 12, 2007 5:38 pm
Location: NY, USA - BP, HUN

Bump

Post by CaptainRoo » Wed Dec 05, 2007 11:17 am

Is it only me who has this problem? \
It has made using MediaMonkey very difficult at times.
HTH,

Gábor

PetrCBR
Posts: 1629
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:31 pm
Location: Czech
Contact:

Re: Bump

Post by PetrCBR » Wed Dec 05, 2007 4:05 pm

Thanks. Will be fixed in next release.

CaptainRoo
Posts: 11
Joined: Wed Sep 12, 2007 5:38 pm
Location: NY, USA - BP, HUN

Post by CaptainRoo » Wed Dec 05, 2007 5:55 pm

Thank you very much. I take it then that you can see what was wrong...
HTH,

Gábor

Post Reply