Installing MM on a New PC

Discussion about anything that might be of interest to MediaMonkey users.

Moderator: Gurus

trebaspears
Posts: 1
Joined: Mon Apr 01, 2013 8:06 pm

Installing MM on a New PC

Post by trebaspears » Mon Apr 01, 2013 8:17 pm

MM is currently operating fine on my old Vista PC. I'll be upgrading to a new PC with either Windows 7 or 8. I have a lifetime upgrade account key. Do I just do a new install on the new PC and enter the activation key? Or will there be a problem with having the key entered on 2 pc's at the same time?

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Installing MM on a New PC

Post by nohitter151 » Mon Apr 01, 2013 8:29 pm

Just install on the new PC. They don't keep track of how many computers you install on.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

Post Reply