'update info from gracenote' feature in spotify

Discussion about anything that might be of interest to MediaMonkey users.

Moderator: Gurus

bdemoya
Posts: 2
Joined: Thu Mar 01, 2012 2:17 pm

'update info from gracenote' feature in spotify

Post by bdemoya » Sat Sep 22, 2012 2:33 am

has anyone tried this feature?

does it work for you and update tags for tracks appearing in mediamonkey?

if so - how does it compare to the functionality of currently available extensions/scripts for mediamonkey?


i have tried it and even though spotify claims that it updates id3 tags (see link below for their explanation of the feature) i only see the changes in spotify and not in mediamonkey

http://www.spotify.com/dk/help/faq/loca ... -to-itunes

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: 'update info from gracenote' feature in spotify

Post by rovingcowboy » Sat Dec 15, 2012 8:06 am

Sorry for your post got lost in mass of posts but i dont use ipod or itunes, check with nohitter151 or one of the many other members that use it.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Post Reply