Sync to new phone problem .. plenty of storage

Report bugs & feature requests for MediaMonkey for Android and learn about the newest beta build.

Moderator: Gurus

Sync to new phone problem .. plenty of storage

Postby dtsig » Thu Jun 01, 2017 10:01 am

got a new sg8+ with a 64gig card. First i started to sync with the list from my sg5 ... just music. But some times it tried to download videos?? I created a new list with just music and that problem seems to be gone but now it occasionally stops saying there isn't enough space on the 64gig card. The playlist is only 29gig in size.
I will get a debug log number the next time it happens but was wondering if anyone had seen anything like this?
mmw 1836
mma 699

NOTE: i just restarted it and it is now at 57/4695
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
dtsig
 
Posts: 2712
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Sync to new phone problem .. plenty of storage

Postby dtsig » Thu Jun 01, 2017 10:19 am

just started the phone display and mma was back to the menu. mma shows under playlist 80 tracks .. only missed bur 4K+

ID: 41A4VNGJFXIX
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
dtsig
 
Posts: 2712
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Sync to new phone problem .. plenty of storage

Postby dtsig » Thu Jun 01, 2017 10:28 am

I have started the sync again ... swipe the screen so it doesn't time out and have now gotten more downloaded that the 2 other tries ..
this will get tiresome

I have noticed that after 5 or so minutes i start the display again and it looks like mma is frozen mid sync. then after a few seconds it starts up again ...
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
dtsig
 
Posts: 2712
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Sync to new phone problem .. plenty of storage

Postby dtsig » Thu Jun 01, 2017 1:18 pm

I think my post was moved ... hmmm
id: EQMCSBNISL
I let it run for a couple of hours and when i turned the display back on there was a message it ran out of space. In the background the sync display said it downloaded 6400 tracks. When I go to the playlist it says 1422 tracks.
I have started the sync again but this is a problem. any ideas?
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
dtsig
 
Posts: 2712
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Sync to new phone problem .. plenty of storage

Postby dtsig » Thu Jun 01, 2017 6:20 pm

The fifth try it brought in all but 40 .. no error.
I am now bringing in those 40 without a problem.
Something odd is going on
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
dtsig
 
Posts: 2712
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Sync to new phone problem .. plenty of storage

Postby rusty » Fri Jun 09, 2017 11:58 am

Hi DTsig,

To make sure I'm understanding correctly: you're doing a WiFi sync for the entire 29GB ?

Thanks.

-Rusty
rusty
 
Posts: 7018
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Sync to new phone problem .. plenty of storage

Postby dtsig » Fri Jun 09, 2017 12:23 pm

Yes. It finally completed the 5-6th try. the first ones gave a message there wasn't enough space though it was a new 64gig card. the last couple of tries just stopped with no error message. the last try finally worked so ..
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
dtsig
 
Posts: 2712
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Sync to new phone problem .. plenty of storage

Postby bhiefer » Wed Jun 14, 2017 11:43 am

So I have checked the log. I really see that it failed due to unsufficient free space. But I do not see exactly the cause because the log is not so long. I really see that there were 48 GB of free space when the sync stopped. But I don't know why the free space check failed when the tracks were downloaded.

I have significantly reduce the log amount in build 702 so I can see it next time. Would you be so kind and try it again? I know that it is probably a long time process.
bhiefer
 
Posts: 161
Joined: Fri Apr 12, 2013 6:36 am


Return to Beta Testing, Bugs & Feature requests (mma)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests