Back Button 1.0 [MM2]

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

Postby Zachm019 » Sun Jul 02, 2006 6:01 pm

[Scripts]
LastExportHTMLDir=C:\Documents and Settings\HP_Administrator\My Documents\music.htm
LastExportExcelDir=C:\Documents and Settings\HP_Administrator\My Documents\music.xls
BackButtonMemory=|


thats the only mention of back
Zachm019
 
Posts: 54
Joined: Sat Jun 24, 2006 11:21 pm

Postby MoDementia » Sun Jul 02, 2006 7:26 pm

Zachm019 wrote:[Scripts]
BackButtonMemory=|


I'm not sure "|" can be classified as a number :) :lol:
MoDementia
 
Posts: 1321
Joined: Thu Jun 15, 2006 3:26 pm
Location: Geelong, Victoria, Australia

Postby Zachm019 » Sun Jul 02, 2006 8:25 pm

even when I change it to 10 to match the other number in the other ini file it still doesn't work
Zachm019
 
Posts: 54
Joined: Sat Jun 24, 2006 11:21 pm

Postby MoDementia » Sun Jul 02, 2006 8:38 pm

Sorry that wasn't a fix, it was a comment on the script.

The | should be there along with the song ID up to the capacity number 10

so if capacity number = 3 then the line would look something like this I think

BackButtonMemory=123|456|789
MoDementia
 
Posts: 1321
Joined: Thu Jun 15, 2006 3:26 pm
Location: Geelong, Victoria, Australia

Postby MoDementia » Sun Jul 02, 2006 8:47 pm

Change it back and play a few songs before trying it again

With just the "|" there is nothing to go back to
MoDementia
 
Posts: 1321
Joined: Thu Jun 15, 2006 3:26 pm
Location: Geelong, Victoria, Australia

Postby Zachm019 » Sun Jul 02, 2006 9:08 pm

I played about 10 songs and each time I start a new song the error message pops up
Zachm019
 
Posts: 54
Joined: Sat Jun 24, 2006 11:21 pm

Postby MoDementia » Sun Jul 02, 2006 9:22 pm

Sorry to be a pain but can you please post what the BackButtonMemory entry looks like now.

Then remove all of it after the =
i.e.

BackButtonMemory=

Play 3 songs and see if it is working again
MoDementia
 
Posts: 1321
Joined: Thu Jun 15, 2006 3:26 pm
Location: Geelong, Victoria, Australia

Postby Zachm019 » Sun Jul 02, 2006 9:44 pm

Awesome! I removed it and it works! But the key combination to be able to use hot keys doesn't work. I see the hot keys listed beside the script but when I press them it just sends the song back 5 seconds
Zachm019
 
Posts: 54
Joined: Sat Jun 24, 2006 11:21 pm

Postby MoDementia » Sun Jul 02, 2006 10:14 pm

It is probably assigned to something else already, change the combination a bit

I'm not sure if you have to restart MM for the new shortcut combination but probably
MoDementia
 
Posts: 1321
Joined: Thu Jun 15, 2006 3:26 pm
Location: Geelong, Victoria, Australia

Postby Zachm019 » Sun Jul 02, 2006 10:37 pm

Changing it from B to A works :) Wanna shed some light on these two problems I have?

http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?p=52520#52520
Zachm019
 
Posts: 54
Joined: Sat Jun 24, 2006 11:21 pm

Postby trixmoto » Mon Jul 03, 2006 3:47 am

Well it appears MoDementia has fixed the problem in my absence! Thanks.

The list should be "BackButtonMemory=|id1|id2|id3|" and it appears one of the "|" got left behind when it shouldn't have done. If this happens again let me know and I'll have to amend the script to check for this scenario.
Download my scripts at trixmoto.net.
All the code for my website and scripts is safely backed up immediately and for free using Dropbox.
Send me BTC: 34VQPVsf9mCeR4nfhFvvBYZqQ7LkqNZ8Mn
Send me LTC: 3P1mzrfbyscdhbxRpXLgKz7tufGAU3SrEG
Send me DOGE: 9xPpYSqgF7P5yQiqvE1VqWb4UjxVCCLFJ6
Check out these great cryptocurrency faucets... BTC / LTC / DOGE
trixmoto
 
Posts: 10024
Joined: Fri Aug 26, 2005 3:28 am
Location: Barton, UK

Postby Zachm019 » Mon Jul 03, 2006 9:23 pm

I think it would be a good option to add it so it clears out any value currently present. Because I noticed when I had the error with the Batch Art Finder the Back Button script messed up again and I would have to go in and remove the |
Zachm019
 
Posts: 54
Joined: Sat Jun 24, 2006 11:21 pm

Postby rovingcowboy » Tue Jul 04, 2006 2:41 am

trixmoto wrote:Well it appears MoDementia has fixed the problem in my absence! Thanks.

The list should be "BackButtonMemory=|id1|id2|id3|" and it appears one of the "|" got left behind when it shouldn't have done. If this happens again let me know and I'll have to amend the script to check for this scenario.


i did not have any trouble with this trixmoto. i got the script pasted in to its own vbs file added the ini stuff.

then copied what you have posted in the message i qouted about backbuttonmemory and pasted that in to the ini file where you said to.

started up the monkey and tried the script it works. i change the limit from 10 to 5 and it works it goes backwards in order for 5 songs from the songe it is playing when you start pressing the back button, even with shuffel turned on.
8)


edited in

I don't use the batch art finder so it might be the two scripts don't like each other
roving cowboy / keith hall. My skins viewtopic.php?f=9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at viewtopic.php?p=44008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
rovingcowboy
 
Posts: 14149
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)

Postby trixmoto » Tue Jul 04, 2006 10:57 am

The scripts should not intefer. I cannot confirm this yet (will later) but I think the script might get confused if you go all the way back to the beginning. So if you set the limit at 10, only go back 9. I think it leaves that last line there when it shouldn't do. If this is the case then I will release a fixed version soon.
Download my scripts at trixmoto.net.
All the code for my website and scripts is safely backed up immediately and for free using Dropbox.
Send me BTC: 34VQPVsf9mCeR4nfhFvvBYZqQ7LkqNZ8Mn
Send me LTC: 3P1mzrfbyscdhbxRpXLgKz7tufGAU3SrEG
Send me DOGE: 9xPpYSqgF7P5yQiqvE1VqWb4UjxVCCLFJ6
Check out these great cryptocurrency faucets... BTC / LTC / DOGE
trixmoto
 
Posts: 10024
Joined: Fri Aug 26, 2005 3:28 am
Location: Barton, UK

Postby Zachm019 » Tue Jul 04, 2006 1:04 pm

The script works fine... the only time it messes up is after the batch art finder. I'm guessing since they are both running at the same time when one crashes they both crash and the back button script doesn't remove any | in the script file
Zachm019
 
Posts: 54
Joined: Sat Jun 24, 2006 11:21 pm

PreviousNext

Return to Need Help with Addons?

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 13 guests