Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

monkey hi fi

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by monkey hi fi » Mon Mar 03, 2014 11:45 am

The MmIP file is a zip file change it to a .zip the open it to get the script file.
8)

rovingcowboy/keith hall /monkey hi fi

Guest

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by Guest » Mon Mar 03, 2014 12:02 pm

Guest wrote:Hi. Newbie here. I wish to edit timeout on ResumePlay but I am unaware of a script editor able to edit this format mmip.
Could someone please be kind to recommend one program ?
Thank you,

jah_lah
Never mind. Already figured out :D

Guest

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by Guest » Mon Mar 03, 2014 4:01 pm

Thank you anyway, monkey hi fi !

mkny13
Posts: 64
Joined: Mon Mar 31, 2008 7:33 am

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by mkny13 » Thu Mar 19, 2015 5:31 pm

This script previously worked flawlessly on an earlier portable 4.x installation, but I migrated to a new portable install in a new folder and while it shows as installed, it no longer has any effect. I tried uninstalling and downloading and installing it anew, to no avail. Any advice?

imagehopper

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by imagehopper » Thu Mar 19, 2015 6:12 pm

Diddeleedoo hasn't been around like forever I think he jumped in a volcano someplace.

mkny13
Posts: 64
Joined: Mon Mar 31, 2008 7:33 am

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by mkny13 » Sat Mar 21, 2015 9:15 am

Are there any similar scripts that work with MM4?

kopo

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by kopo » Sat Mar 21, 2015 10:15 am

mkny13

I've installed this on a windows 8.1 system with latest version MM and it works fine. The script installation triggered 9 modified registry entries for me, so the likely reason that it's not working for you now is that you're using a portable installation. Were you using a portable install before?

drughetto
Posts: 139
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:19 am

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by drughetto » Wed Nov 04, 2015 2:53 pm

hi
but does it work with the last version of media monkey pro 4?
thanks

Camus II

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Post by Camus II » Wed Nov 04, 2015 3:28 pm

Only one way to find out, so..

Installed for current user on Win 8.1 pro with latest MediaMonkey version 4.1.9.1764 (Lifetime licence) and..

..it works! Tested resume playback and pause by changing the timeout in the script. All as described. (Didn't test in portable mode, though.)

Post Reply