Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Postby monkey hi fi » Mon Mar 03, 2014 11:45 am

The MmIP file is a zip file change it to a .zip the open it to get the script file.
8)

rovingcowboy/keith hall /monkey hi fi
monkey hi fi
 

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Postby Guest » Mon Mar 03, 2014 12:02 pm

Guest wrote:Hi. Newbie here. I wish to edit timeout on ResumePlay but I am unaware of a script editor able to edit this format mmip.
Could someone please be kind to recommend one program ?
Thank you,

jah_lah

Never mind. Already figured out :D
Guest
 

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Postby Guest » Mon Mar 03, 2014 4:01 pm

Thank you anyway, monkey hi fi !
Guest
 

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Postby mkny13 » Thu Mar 19, 2015 5:31 pm

This script previously worked flawlessly on an earlier portable 4.x installation, but I migrated to a new portable install in a new folder and while it shows as installed, it no longer has any effect. I tried uninstalling and downloading and installing it anew, to no avail. Any advice?
mkny13
 
Posts: 64
Joined: Mon Mar 31, 2008 7:33 am

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Postby imagehopper » Thu Mar 19, 2015 6:12 pm

Diddeleedoo hasn't been around like forever I think he jumped in a volcano someplace.
imagehopper
 

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Postby mkny13 » Sat Mar 21, 2015 9:15 am

Are there any similar scripts that work with MM4?
mkny13
 
Posts: 64
Joined: Mon Mar 31, 2008 7:33 am

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Postby kopo » Sat Mar 21, 2015 10:15 am

mkny13

I've installed this on a windows 8.1 system with latest version MM and it works fine. The script installation triggered 9 modified registry entries for me, so the likely reason that it's not working for you now is that you're using a portable installation. Were you using a portable install before?
kopo
 

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Postby drughetto » Wed Nov 04, 2015 2:53 pm

hi
but does it work with the last version of media monkey pro 4?
thanks
drughetto
 
Posts: 139
Joined: Thu Dec 20, 2012 2:19 am

Re: Resume Play or Pause at MM start-up v2.2/3.1 [Script]

Postby Camus II » Wed Nov 04, 2015 3:28 pm

Only one way to find out, so..

Installed for current user on Win 8.1 pro with latest MediaMonkey version 4.1.9.1764 (Lifetime licence) and..

..it works! Tested resume playback and pause by changing the timeout in the script. All as described. (Didn't test in portable mode, though.)
Camus II
 

Previous

Return to Need Help with Addons?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests