Mobile version of forum doesn't seem to be working

Community forum for discussions completely unrelated to MediaMonkey.

Moderator: Gurus

dtsig
Posts: 2836
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Mobile version of forum doesn't seem to be working

Post by dtsig » Sun Jun 17, 2018 1:07 pm

I just tried connecting to the forum with my phone .. hadn't do it since the upgrade of phpBB. I get logged in and see the index but if i select anything nothing happens ... i am using ff if that matters .. will try with chrome but has anyone else seen this?

Note: i do not see this behavior with chrome. Can someone with FF please check the forum
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

Lowlander
Posts: 44750
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Mobile version of forum doesn't seem to be working

Post by Lowlander » Mon Jun 18, 2018 12:21 pm

Which Theme are you using?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

dtsig
Posts: 2836
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Mobile version of forum doesn't seem to be working

Post by dtsig » Mon Jun 18, 2018 1:55 pm

prosilver
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

rivorson
Posts: 565
Joined: Thu Jul 25, 2013 4:17 am

Re: Mobile version of forum doesn't seem to be working

Post by rivorson » Mon Jun 18, 2018 4:42 pm

It's working fine for me with Firefox 60.0.2 on Android. I'm also using the prosilver theme.

Do you have any FIrefox add-ons? And do you see any difference when connected to WiFi compared to mobile data?

dtsig
Posts: 2836
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Mobile version of forum doesn't seem to be working

Post by dtsig » Tue Jun 19, 2018 10:16 am

hmm ... should be running on wifi here and was running on mobile earlier.
No add ons on my phones FF. I tried it with Chrome and worked right off
Oh well .. guess i just use chrome for this
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

bateye23
Posts: 8
Joined: Fri Jul 06, 2018 4:33 am

Re: Mobile version of forum doesn't seem to be working

Post by bateye23 » Wed Jul 11, 2018 12:21 pm

Working for me, I think It was a browser version problem or it's been fixed.

Post Reply