Search found 572 matches

by judas
Mon Jan 28, 2008 4:38 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Script Errors when loading/playing tracks
Replies: 20
Views: 5541

Will do reinstall the script host...however, I still don't understand why if i follow the same steps with MM 3.0.2.1129 there is no error....the song i'm playing simply restarts and that's all! Very strange, isn't it? do you know what can be happening?
by judas
Mon Jan 28, 2008 10:04 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Script Errors when loading/playing tracks
Replies: 20
Views: 5541

Thanks Peke! So here's what I Did: 1. Deleted The scripts folder,..made a new one which only had an empty scripts.ini file and an empty auto folder. 2. Opened MMv.3.0.2.1132...no errors appeared on launch, as expected. 3. Placed the example script as example.vbs on the (previously empty) scripts fol...
by judas
Sun Jan 27, 2008 4:45 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Script Errors when loading/playing tracks
Replies: 20
Views: 5541

Hey Peke, thanks for the replies!! (I'm here, 4:45 am supporting your countryman Novak Djokovic on the Aus Open Final!) I've been playing around with the settings, permissions, etc. on ZoneAlarm and it didn't make any change so far....29 works but .31 and .32 don't. I think I can discard the problem...
by judas
Sat Jan 26, 2008 6:17 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Script Errors when loading/playing tracks
Replies: 20
Views: 5541

I have zonealarm...checked the program permissions and it seems ok to mediamonkey....any ideas on what i can do????
by judas
Sat Jan 26, 2008 3:57 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Script Errors when loading/playing tracks
Replies: 20
Views: 5541

But is it normal that 3.0.2.1129 works perfectly but neither .1131 nor .1132 work?
by judas
Sat Jan 26, 2008 12:08 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Script Errors when loading/playing tracks
Replies: 20
Views: 5541

Script Errors when loading/playing tracks

Hi, since v.3.0.2.1131 i've been getting errors when opnening the monkey...the installation was done over 3.0.2.1129...the errors I get are: Error #429 - Microsoft VBScript runtime error ActiveX comonent can't create object: 'SongsDB.SDBApplication' File "C:\Program Files\Mediamonkey\Scripts\Auto\Ex...
by judas
Wed Jan 23, 2008 7:36 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Bug? No Music after copying files to ipod 3G Nano
Replies: 4
Views: 1444

I'm also having this problem with a 3G Nano my suster bought,...
by judas
Thu Jan 17, 2008 12:41 pm
Forum: News and Other Stuff
Topic: new site info.
Replies: 1
Views: 1320

Thanks for posting rovingcowboy...nice to hear the dev's are really busy, that can only mean a better monkey, which is good to us users and to them!!!!

and rusty (and other dev's) as usual...if you need any help testing or anything, just let us know!
by judas
Tue Dec 11, 2007 10:13 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: RC3 (and previous) Hotkeys go back to default [F4077 RC4]
Replies: 4
Views: 1368

Oooops, sorry rusty, My Mistake!!!!!


You're probably right here...I usually didnt uninstall previous versions, but I did this time.

So my mistake, and I apologize for the previous comment!
by judas
Mon Dec 10, 2007 12:46 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: RC3 (and previous) Hotkeys go back to default [F4077 RC4]
Replies: 4
Views: 1368

From the status on the subject i can tell this wasn't fixed in RC4...just to confirm it's still happening :-)
by judas
Sat Dec 01, 2007 6:16 pm
Forum: Artwork
Topic: ZuneSkin [v1.6]
Replies: 376
Views: 102582

Fraxav wrote:Yeah, long life to large microplayers!! :lol: :D 8)
Talk about an oxymoron! :-)
by judas
Wed Nov 28, 2007 5:03 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Play song when random mode is ON [F4050]
Replies: 16
Views: 6319

Sorry I Hadn't replied before...I'm on RC3 now and still facing the same issue.
by judas
Tue Nov 27, 2007 3:37 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: RC3 - Dead links where filename includes '.' or ampersand
Replies: 2
Views: 621

may be caused by this?
3990 Fixed auto-organize sometimes removes '.' from path unnecessarily
by judas
Tue Nov 27, 2007 2:15 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: RC3 (and previous) Hotkeys go back to default [F4077 RC4]
Replies: 4
Views: 1368

RC3 (and previous) Hotkeys go back to default [F4077 RC4]

This is something I noticed a while ago but had forgotten to report and It just remembered with RC3. After updating from RC2 all the Hotkey shortcuts I had removed came back, so i had to delete them again. This happens with the rating hotkeys: ctrl+alt+#, and it's an inconvenience because i use thos...