Search found 23 matches

by tlswms
Sat Sep 17, 2011 4:13 pm
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Backing up and Syncing -- similar?
Replies: 1
Views: 217

Backing up and Syncing -- similar?

I'm wondering if there's an easy way to backup my music library to an external drive -- I'd hoped I coudl figure out a way to use the external drive like an ipod and just sync it up -- but, I'm not able to figure out how to do that -- it takes hours to copy my music fromthe desktop to an external dr...
by tlswms
Wed Jun 02, 2010 7:15 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Volume Control Disappeared
Replies: 13
Views: 1691

Re: Volume Control Disappeared

Wow - it was always in the right hand corner and it was a vertical bar....thanks a million!
by tlswms
Mon May 31, 2010 1:39 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Volume Control Disappeared
Replies: 13
Views: 1691

Re: Volume Control Disappeared

finally figured out how to save the pic -- here's the link http://img17.imageshack.us/img17/931/volumeproblem.jpg

help very much appreicated!
by tlswms
Mon May 24, 2010 11:25 am
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Volume Control Disappeared
Replies: 13
Views: 1691

Re: Volume Control Disappeared

I upgraded to 3.2 and no luck...can take a screeenshot -- but, don't know how to save it to upload it -- can paste it into a word doc - but, imageshack only uploads picture files - like jpg etc...
by tlswms
Wed May 19, 2010 7:48 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Volume Control Disappeared
Replies: 13
Views: 1691

Re: Volume Control Disappeared

it is physically missing

didn't change a skin

tried the show icon and that didn't do it

version is 3.0.1.1127
by tlswms
Mon May 17, 2010 8:26 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Volume Control Disappeared
Replies: 13
Views: 1691

Volume Control Disappeared

I have no volume control in MM anymore -- one day it just wasn't there -- I now control the volume from the speakers directly - any ideas what happened?
by tlswms
Mon May 17, 2010 8:25 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Auto-Tag from Web Inop
Replies: 1
Views: 271

Auto-Tag from Web Inop

I used to be able to use this feature no problem -- then one day it started returnign this error message:

Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

Any ideas?

I already checked that my firewall permits MM access - thx, Tom
by tlswms
Sun Nov 01, 2009 1:16 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: gold on two computers
Replies: 4
Views: 590

gold on two computers

Had standard on my desktop -- was away from home for an extended period and bought gold for my laptop - now, want to put gold on my desktop -- do I need to buy it again or where can I find the usernam and license key in order to upgrade?